Liczba postów: 2
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam!
Czy robicie zakupy przez internet, np. produkty spożywcze? Co o tym sądzicie? Czy Waszym zdaniem kupowanie żywności przez internet będzie czymś dobrym?
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Dokonywałem zakupów żywności, np. jakichś rzadkich słodyczy czy wyrobów typu dżemy. Jednak z pewnością nie będzie się nigdy opłacać kupowanie chleba czy masła przez internet.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Nigdy nie kupowałem jedzenia przez internet. Mieszkam w sporym mieście, w miejscu otoczonym wręcz sklepami, więc nigdy takiej potrzeby nie było. Uważam, jednak, że to dobry pomysł np. dla osób starszych, które nie dadzą rady same pójść po większe zakupy, jak i wtedy gdy akurat jesteśmy chorzy i nie możemy liczyć na pomoc innych.
Liczba postów: 60
Liczba wątków: 23
Moim zdaniem jeśli nie masz czasu to jest ok. Ale niestety jedzenie przez internet jest często droższe.
Ja ostatnio zamawiałem przez internet prezenty. Dla brata taki nóż taktyczny:
http://centrum-broni.pl/c/24/noze-taktyc...skowe.html Myślę, że prezent powinien mu się spodobać
Liczba postów: 486
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Tylko raz kupowałam żywność w sklepie internetowym z dowozem do domu i byłam zadowolona. Z tym, że zamawiałam jedynie produkty "suche" - tzn. żadnych owoców, warzyw, mięs itd