Liczba postów: 47
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeżeli w grę wchodzi zdrowie dziecka, to moim zdaniem nie ma ważniejszych spraw. Sporo ostatnio mówi się o badaniach prenatalnych, które mogą wskazać czy dziecko nie jest obciążone żadnymi chorobami genetycznymi. Wiem zę u ns w kraju, jedną z sprawdzonych specjalistek w tej dziedzinie na pewno ejst dr Wioletta Rozmus-Warcholińska, która przyjmuje w Częstochowie. Warto prówać zapisać się o niej za wczasu, bo kolejki wiadomo są bardzo długie i trzeba trochę poczekać na swoją kolej.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Zdrowia nie da się przecenić, zawsze powinniśmy stawiać tą kwestię jako priorytet
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
10-31-2022, 13:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-31-2022, 13:22 przez irena-ka.)
Zdrowie jest kluczem do każdego aspektu życia. Ważne jest, aby mieć zdrowe ciało i umysł, aby funkcjonować w najlepszym wydaniu. Istnieje wiele sposobów, aby poprawić swoje zdrowie i należy poświęcić czas, aby znaleźć to, co działa najlepiej dla Ciebie.
Liczba postów: 1,021
Liczba wątków: 61
Reputacja:
0
To prawda, dlatego ja jak najbardziej staram się dbać o swoje zdrowie. Wykonuje najpotrzebniejsze badania i też zdrowo się odżywiam
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Gdzie leczyłyście nietrzymanie moczu ? Bo ja ostatnio sporo słyszę na temat Barbary Blicharczyk, co prawda trochę daleko ode mnie przyjmuje, bo w Kołobrzegu, ale chyba się skuszę, bo ponoć jest bardzo skuteczne w tym temacie.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Dbanie o zdrowie powinno być naszym priorytetem ponieważ beż zdrowia nie ma nic