Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Rekrutacja online ale do czego? Na studia to świetny pomysł bo nie trzeba jeździć i zawozić podania. Dopiero jak się dostaniemy.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Na pewno sprawniejsza i szybsza, no i tak, jak powyżej napisano, nie trzeba jeździć z podaniami
Reputacja:
0
Nie wiem czy lepsza, ale zdecydowanie wygodniejsza, szczególnie dlatego, że nie musimy jechać przez pół kraju na spotkanie, albo nawet za granicę. Teraz są programy umożliwiające komunikację wideo w hd i wyżej.
Reputacja:
0
Nie spotkałam się do tej pory z rekrutacją online na jakiekolwiek stanowisko. Chyba pierwszy etap można przeprowadzić w ten sposób, ale jednak na wiele stanowisk konieczna jest tradycyjna rozmowa. Chociaż oczywiście w niektórych wypadkach, zależnie na jakie stanowisko, to taki internetowy sposób weryfikacji jest wystarczający.
Liczba postów: 23
Reputacja:
0
w pierwszej fazie, w kolejnym etapie nic nie zastąpi spotkania twarzą w twarz.
Liczba postów: 152
Reputacja:
0
Ja nigdy nie uczestniczyłam w takie rekrutacji, więc trudno mi ją ocenić. Co do rekrutacji tradycyjnej wydaje mi się, że w ostateczności jest to rosyjska ruletka.
Liczba postów: 799
Reputacja:
2
Czy ja wiem? Pewnie warto się wspierać rekrutacją online, bo w ten sposób łatwiej dotrzeć do większej grupy osób.