10-19-2015, 12:22
Często korzystam ze sklepu dla młodych mam.
Wyjątkowe strony internetowe radom
Czy robicie zakupy przez internet?
|
10-19-2015, 13:32
Tak, bo to dla mnie spora oszczędność czasu i pieniędzy
10-21-2015, 18:14
Ja polecam zakupy internetowe- szybko, wygodnie i nie ma pokusy by "coś jeszcze dobrać"
"Dobre samopoczucie i zdrowa rodzina to dar nie do ocenienia. Zadbaj o komfort w swoim domu i wpuść do niego świeży powiew przez rekuperator."
11-03-2015, 15:31
oczywiście, że robie.
11-06-2015, 11:27
Robię, ale nie wszystkie. Pieczywo, mięsa, produkty użytku codziennego kupuję w sklepie stacjonarnym. Zakupy przez internet robię średnio raz na tydzień/dwa i są one większe niż normalne zakupy w sklepie. Dla mnie to przede wszystkim wygoda, bo sam nie muszę jechać do marketu i tracić czasu.
11-09-2015, 09:38
Ja żywności przez Internet nie kupuję. Ubrania już tak, ale butów bym nie zamówiła. Sporo mebli też szukam w Internecie. Tak właśnie znalazłam nowoczesną szafkę na buty. Te w stacjonarnych sklepach mi się nie podobały.
11-10-2015, 16:00
Jasne, że robię! Nawet bardzo często.
11-16-2015, 15:31
Cały czas. Ostatnio fajne trampki kupiłam: http://domodi.pl/marki_converse . Warto czasem poszukać, bo można oszczędzić
11-21-2015, 12:39
Przecenione conversy często widuję na Złotych Wyprzedażach. Zerknij tam od czasu do czasu albo zapisz się na newsletter.
12-09-2015, 21:18
Ostatnio w internecie kupowałam olej silnikowy do samochodu. Wyszedł mi bardzo tanio. Teraz na gwiazdkę dla faceta zamówiłam multitool Leatherman w skórzanym futerale http://www.hobby4men.com/noze-scyzoryki-...multitoole . Trochę drogi ale wypasiony. Ma sporo różnych funkcji że aż ciężko się doliczyć.
Funkcje: - kombinerki płaskie - kombinerki standardowe - obciskacz do spłonek - przecinak do drutu - przecinak do drutu twardego - zaciskacz - ostrze nożowe gładkie 72 mm - ostrze nożowe ząbkowane - hak tnący - pilnik do metalu i drewna - pilnik diamentowy - piła do drewna - 3 gniazda na końcówki śrubokrętów - otwieracz do konserw i kapsli - linijka calowa i centymetrowa - odejmowany klips do noszenia - odejmowane kółko do kluczy - wysuwane kółko do kluczy - zestaw dziewięciu końcówek śrubokrętów Do tego gwarancja na 25 lat. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|