09-26-2018, 07:01
Nie ma tutaj co dywagować, każde miejsce na urlop będzie dobre, jeżeli sprawi, że odpoczniemy i choć na chwilę zapomnimy o pracy.
Gdzie na urlop?
|
09-26-2018, 07:01
Nie ma tutaj co dywagować, każde miejsce na urlop będzie dobre, jeżeli sprawi, że odpoczniemy i choć na chwilę zapomnimy o pracy.
05-24-2019, 12:08
W tym roku zdecydowałam się, że zamiast na wakacje chciałabym pójść na wiele koncertów i wydarzeń w Poznaniu - w moim mieście https://gopoznan.pl/ uważam, że jest to fajny pomysł na spędzenie czasu ze znajomymi i bliskimi osobami. Co o tym sądzicie? Na bilety również wyda się sporo pieniążków więc to to samo co wyjazd na wakacje,
05-24-2019, 17:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-24-2019, 18:00 przez Moosaki231.)
W tym roku lecę na wczasy w Turcji a wylot z rzeszowa. Kupiłem wycieczkę w okazyjnej cenie. Mam nadzieje, że wakacje będą udane.
05-24-2019, 17:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-24-2019, 17:21 przez Moosaki231.)
A wy co myślicie o wczasach w Turcji?
06-07-2019, 12:29
A ja w te wakacje wybieram się w polskie góry, ze znajomymi chcemy przejść z Bieszczadów na zachód tak daleko jak to możliwe w miesiąc, mamy nadzieję dotrzeć aż na Ślężę. Szukając różnych opcji noclegowych mój przyjaciel znalazł ciekawy serwis booking program poleceń. Działają nie tylko w Polsce, jest to całkiem dobra opcja na tańsze wakacje.
Turcja jest przepiękna, jak tylko masz możliwość i motywację, to jedź i zwiedzaj Mój kuzyn był tam dwa lata temu z żoną na podróży poślubnej, przywieźli zdjęcia przepięknych miejsc. Powiew orientu
06-16-2019, 14:14
Witam. Chciałbym się was zapytać, gdzie polecacie wybrać się na urlop we Włoszech? Już parę razy bylem i w Rzymie i szukam czegoś nowego. Co sądzicie o Wenecji? Znacie tam może jakieś interesujące miejsca i dobre hotele? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam
09-18-2019, 14:12
Spróbuj poszukać na booking-taniej.eu Korzystałam ostatnio z tej strony podczas ostatniego wyjazdu. Można znaleźć fajne pokoje hotelowe, czy prywatne, a nawet całe mieszkania w atrakcyjnych cenach. Znajdziesz wiele propozycji z całej Europy więc we Włoszech też nie powinno zabraknąć Ja akurat byłam na urlopie w Polsce, ale myślę, że może to być przydatne w planowaniu wakacji w dowolnym miejscu
09-26-2019, 11:04
Każde miejsce jest dobre ale osobiście polecam mniejsze miejscowości gdzie nie ma za dużo ludzi, łatwiej tam odpocząć.
12-29-2019, 15:26
ja na sylwestra wybieram się na mazury do hotelu pory roku https://hotelporyroku.pl/sylwester-mazury tam sobie odpoczniemy w nowy rok i drugiego stycznia a potem do domu. pamiętam jak wyglądało am wesele kuzynki, było rewelacyjne, dlatego mam nadzieję, ze sylwek będzie równie dobry, a potem 1 stycznia warto się tam przejść na spacer bo tereny mają genialne.
02-06-2020, 06:29
Powiedziałbym, że dobrym miejscem są góry i to niezależnie od pory roku czy panującej pogody, bo nawet jak nie ma śniegu, to rozrywek i możliwości nie brakuje. Odwiedź tę stronę, gdzie jest artykuł poświęcony właśnie czasu wolnemu w górach i temu, co można w nich robić ciekawego.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|