Liczba postów: 94
Liczba wątków: 2
Teraz takie czasy, że wszystko online można kupić
Tak samo doładowania do telefonu -
https://www.doladujtelefon.pl/simplus . Skoro jest takie udogodnienie jak Internet to moim zdaniem trzeba po prostu z tego korzystać.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
nie wychodzac z domu mozna nawet kupic gumki xDD
Reputacja:
0
Moim zdaniem zakupy przez internet są świetne. Bez wychodzenia z domu można kupić praktycznie wszystko. Dzięki takiemu rozwiązaniu oszczędzamy przede wszystkim czas, a dodatkowo w internecie można spotkać wiele promocji, które są korzystniejsze niż w sklepach stacjonarnych,.
Reputacja:
0
W internecie kwitną różne biznesy, ale też i pojawiają się nowe zagrożenia. Trzeba być ostrożnym, zdobywać informację o firmach online i czuwać nad przebiegiem transakcji.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
No to fakt łatwo się natknąć na oszustów w internecie trzeba na prawdę uważać i być czujnym.
Liczba postów: 15
Reputacja:
0
Jak widać większość z nas robi zakupy przez internet. Wniosek: mogłoby się wydawać, że sklepy internetowe to dobry pomysł na biznes. Niestety nie jest to takie proste. U mnie początki prowadzenia sklepu internetowego były bardzo ciężkie, szczerze powiedziawszy już myślałem, że jest po wszystkim. Postawiłęm wszystko na jedną kartę i zdecydowałem się na marketing smsowy. Używam do tego platfomy playsms.pl i muszę przyznać, że uratowało to sytuację. Ostatnio uruchomili również wtyczkę do WordPressa - w przypadku sklepów internetowych świetna sprawa.