Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
własny lokal gastronomiczny
#1
Otwieram własną restaurację i muszę się przyznać,że póki co mam z tym więcej kłopotów niż pożytku. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji? Co was przerosło?
Odpowiedz
#2
Znam te wszystkie problemy, wszystkie sprawy związane z otwieraniem własnego lokalu gastronomicznego. Sama to przechodziłam, dla mnie sporym kłopotem były urządzenia chłodnicze do zabudowy gdyż nie wiedziałam gdzie je kupić. Z pomocą przyszedł mi niezawodny internet, to w nim odkryłam producenta urządzeń gastronomicznych Multi Gastro. Nie tylko zaoferowali mi atrakcyjnie finansowo sprzęt, ale też go zamontowali i zaoferowali serwis.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości