Liczba postów: 486
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie zgodzę się - typowy 'user' robi zazwyczaj wszystko, żeby uprzyjemnić sobie czas spędzany w internecie, a co za tym idzie korzysta z adblocka.
Liczba postów: 13
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Jak reklama nie jest nachalna to pól biedy, ale jak ci wywala syf na cały ekran to jest zdecydowanie przegięcie. Mnie denerwuje wp i chyba zmienię stronę startową bo oni tak wrzucają reklamy, że głowa mała
Liczba postów: 128
Reputacja:
0
Zmień sobie stronę startową na google - brak reklam, a codziennie nowy, ciekawy, kolorowy obrazek, od razu coś milszego niż reklama. Ja sobie nie wyobrażam funkcjonowania bez Adblocka - denerwują mnie wyskakujące okienka, zwłaszcza, gdy muszę po ekranie "gonić" ikonę umożliwiającą zamknięcie reklamy.
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Google brakiem reklam na stronie głównej nadrabia ogromną ilością reklam w wynikach wyszukiwania...
Liczba postów: 49
Reputacja:
0
Ja mam adblocka, ale czasami jak chcę zobaczyć video na popularnych serwisach informacyjnych to wyskakuje informacja, że film wyświetli się jedynie w sytuacji, gdy ad block będzie wyłączony. Dlatego też nie w każdej sytuacji sprawdza się te ułatwienie.
Liczba postów: 6
Reputacja:
0
Używam tego programu ale jak jakiś filmik w necie chcę zobaczyć to go wyłączam.
Liczba postów: 486
Reputacja:
0
Przed chwilą tłumaczyłam koleżance z pracy jak zainstalować adblocka - jest bardzo zadowolona z jego skuteczności.
Liczba postów: 152
Reputacja:
0
Ja generalnie uzywam cały czas, chociaz wiem, że nie zawsze jest to do końca fair.