Czy jest sens stosowania technologii innych, niż wskazanych w tytule?!?
Pytam przede wszystkim osoby, które znają branżę gastronomiczną od środka. Bo z tego, co piszą producenci pieców, wynikałoby że konwekcja w połączeniu z obiegiem pary to prawdziwa rewolucja dla restauratorów i wiele innych sprzętów można teraz w zasadzie wyrzucić, bo te urządzenia z powodzeniem je zastąpią. Zajrzyjcie na https://restoquality.pl/obrobka-termiczn...jny-parowy to też odniesiecie podobne wrażenie.
A jak wygląda praktyka?
Pytam przede wszystkim osoby, które znają branżę gastronomiczną od środka. Bo z tego, co piszą producenci pieców, wynikałoby że konwekcja w połączeniu z obiegiem pary to prawdziwa rewolucja dla restauratorów i wiele innych sprzętów można teraz w zasadzie wyrzucić, bo te urządzenia z powodzeniem je zastąpią. Zajrzyjcie na https://restoquality.pl/obrobka-termiczn...jny-parowy to też odniesiecie podobne wrażenie.
A jak wygląda praktyka?