Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
alternatywa dla pieców-konwekcyjno parowych
#1
Czy jest sens stosowania technologii innych, niż wskazanych w tytule?!?
Pytam przede wszystkim osoby, które znają branżę gastronomiczną od środka. Bo z tego, co piszą producenci pieców, wynikałoby że konwekcja w połączeniu z obiegiem pary to prawdziwa rewolucja dla restauratorów i wiele innych sprzętów można teraz w zasadzie wyrzucić, bo te urządzenia z powodzeniem je zastąpią. Zajrzyjcie na https://restoquality.pl/obrobka-termiczn...jny-parowy to też odniesiecie podobne wrażenie.
A jak wygląda praktyka?
Odpowiedz
#2
Najpierw pytasz, a potem przychylasz się do stwierdzenia i jeszcze twierdzisz, że jednak to jest super i każdy tak powie, no nie wiem... nie przekonałeś mnie.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości