Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Najważniejsze to napisać dobry biznesplan.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Czy są tu osoby, które prowadzą własną działalność związaną z magazynem lub halą produkcyjną? Zastanawiam się w jakie wagi hakowe zainwestować. Chciałabym wymienić stare wagi na lepszy model - wagi, które na pewno będą dokonywać dokładniejszych pomiarów. Może macie do polecenia sklepy online?
Reputacja:
0
Witam was. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad mieszkaniem w okolicach Środy Wielkopolskiej. Czy możecie mi pomóc odnaleźć firmę, która pomoże pod katem obsługi najmu? Pozdrawiam
Reputacja:
0
Na pewno warto dobrze się zastanowić zanim założymy biznes. Przede wszystkim trzeba zacząć od dobrego biznesplanu - bez tego nie wyobrażam sobie założenia firmy. A także zadbać o księgowość, jeśli sami nie mamy wykształcenia ekonomicznego. Myślę, że te dwie kwestie są najważniejsze.
Reputacja:
0
Przy zakładaniu firmy warto pomyśleć o założeniu strony internetowej, a także o zabezpieczeniu wszystkich danych. Bardzo dużo informacji trzymamy w chmurze, czy na różnych kontach, dlatego myślę, że dobrym pomysłem jest zabezpieczenie ich przed niechcianym hakerem.
Reputacja:
0
Słuchajcie, czy znacie jakieś blogi o biznesie lub artykuły? Chciałabym dowiedzieć się wszystkiego o rozliczeniach w firmie. Księgowość wzięłam na własne barki, a nie za bardzo się na tym znam. Kto zajmuje się u Was tym problemem?
Reputacja:
0
Własny biznes to nie tylko biznesplan, księgowość i podatki. To również miejsce pracy, zazwyczaj biuro. Warto pomyśleć o udekorowaniu wnętrza, a najprostszy sposób to dodanie paru roślin. Dodatkowo to też produkcja tlenu, czyli przyjemne z pożytecznym.