Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
zdecydowanie przeciw, chyba że w sytuacjach ratujących życie albo po wypadku itd
Liczba postów: 5
Reputacja:
0
Operacje plastyczne są ok, ale tylko jeśli są przeprowadzane przez lekarza specjalistę z praktyka zawodową. Jednak przed pójściem pod nóż czasem warto znaleźć inne rozwiązanie, np jakiś zabieg z zakresu medycyny estetycznej. Ja miałam wypełniane zmarszczki kwasem hialuronowym i efekt był bardzo dobry. Nie jest to jednak operacja plastyczna ale zabieg. Jestem zadowolona.
Liczba postów: 152
Reputacja:
0
Ja jestem przeciwna operacjom plastycznym. One wbrew pozorom są niebezpieczne, tak jak każda inna operacja.
Liczba postów: 41
Liczba wątków: 14
Reputacja:
0
Jestem za. Operacja plastyczna lub medycyna estetyczna może podnieść pewność siebie wybranej osoby i ułatwić życie.
Liczba postów: 11
Reputacja:
0
Raczejbym z tego nie skorzystal ;p
Liczba postów: 49
Reputacja:
0
Operacja plastyczna i owszem w przypadku kiedy jest coś nie tak.Jeśli tylko chodzi o zmarszczki i i inne biusty,to jestem przeciw.
Liczba postów: 49
Jest sporo rzeczy, których nie lubię w swoim wyglądzie jednak nigdy nie poszłabym pod nóż.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Moje zdanie jest takie, że jeśli nie ma się wady, które ewidentnie szpeci nasz wygląd lub zagraża zdrowiu, to nie warto robić operacji plastycznych.
Liczba postów: 387
Reputacja:
0
Być może sama nie zrobiłabym sobie żadnej operacji plastycznej, ale nie jestem im przeciwna. Jeżeli ktoś czuje taką potrzebę, to czemu nie?