03-15-2017, 13:59
Ja na swoją wodę nie narzekam, jest czysta i nie trzeba jej filtrować
Jaką macie wodę?
|
03-15-2017, 13:59
Ja na swoją wodę nie narzekam, jest czysta i nie trzeba jej filtrować
04-05-2017, 10:32
Cytat: twarda jak cholera, nic już nie pomaga na tę twardość Kochana ja też tak myślałam! Próbowałam już chyba wszystkich dzbanków na rynku, zanim uczciwy sprzedawca powiedział mi jaka to ściema faktycznie - zrobiłam kropelkowy test wody i dalej była twarda! Teraz namówiłam męża na zmiękczacz wody - wydatek trochę większy niż dzbanek ale to jest inwestycja, bo dzięki temu nie zepsuje się Wam pralka ani armatura. Działa dopiero tydzień ale ja już widzę (i czuję w smaku!!!) różnicę.
05-08-2017, 11:12
A jaki zmiękczacz kupiłaś? Ja muszę szybko się zdecydować, mąż już nie chce słuchać o tej wodzie, mówi tylko "wybierz coś w końcu" a ja załamuję ręce i nie wiem co...
05-11-2017, 08:13
Mirrka, my wybraliśmy kompaktowy zmiękczacz Ecoperla Toro, ale to nie była taka prosta decyzja. Długo wcześniej rozmawialiśmy z ekspertem, który doskonale dobrał urządzenie do naszych potrzeb. Polecam Ci podobne rozwiązanie, możesz iść moim tropem i zadzwonić do Piotra Pisarskiego z http://www.filtry-do-wody.info/.
07-21-2017, 18:13
Mam na szczęście dobrą wodę chociaż nie zawsze tak było. Po remontach i modernizacji wodociągów warszawska kranówka dorównuje już tej wodzie w miastach które się taka wodą chwalą. Fajnie by było gdyby wszystkie miasta tak dobrze wykorzystały dotacje unijne jak MPWIK
01-26-2018, 09:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-31-2018, 23:33 przez tigerriger.)
A gdziekolwiek jest dobra kranówka?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|