Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Szukam firmy, która pomoże mi przy organizacji imprezy firmowej. Czy znacie może kogoś kto się tym zajmuje ? Z góry dziękuję za pomoc w tym temacie. Pozdrawiam
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 1
Można przykładowo wynająć jakąś fajną salę i zamówić catering. Jeśli z Warszawy to doskonale gotują w Bar Marina. Mają tam pyszne domowe jedzenie. Sami często zamawiamy catering na szkolenia do firmy. Gdyż wiemy ze tam zawsze będzie smacznie ;-)
Liczba postów: 75
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Najlepiej chyba zatrudnić firmę, która pomoże zorganizować taką imprezę.
Liczba postów: 48
Liczba wątków: 26
Reputacja:
0
Zdecydowanie zgadzam się z moim poprzednikiem. Jak chcesz fajnąimprezę firmową to postaw na organizacje takiej imprezy przez specjalistów.Warto zainteresować sie ofertą studia kulinarnego CulinaryOn . Ja w takim miejscu chciałabym zorganizować firmową imprezę.
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Imprezę firmową z pewnością można zorganizować samodzielnie, jednak myślę, że wyjdzie dużo lepiej, jeżeli zajmą się tym specjaliści. Wezmą pod uwagę charakter Waszej firmy i pomogą wybrać najlepsze atrakcje. Jeżeli imprezę planujecie na godziny wieczorne, to myślę, że pomysłem wartym rozważenia jest pokaz fajerwerków, który potrafi być bardzo efektowny.
Liczba postów: 59
Liczba wątków: 38
Reputacja:
2
Często organizuje takie wydarzenia samodzielnie, jest to jak najbardziej wykonalne. Zwykle zmieniam miejsca, gdzie się odbywają i zamawiam różne gadżety dla urozmaicenia, ale zawsze korzystam z cateringu Kanzeon. Z jedzeniem lepiej nie ryzykować, a u nich zawsze jest smacznie i do syta.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Jeżeli chodzi o firmę obsługującą imprezy firmowe, to mogę polecić catering Margaret. Jest tam bardzo profesjonalna obsługa i można sobie wybrać pyszne ciepłe posiłki, zimną płytę i napoje.