08-29-2017, 08:37
Myślicie, ze taka reklama jak billboardy w dużym formacie to pewna gwarancja dotarcia do szerokiego grona Klientów? Warto zainwestowac w taką reklamę? Jakie zdanie macie w takim temacie?
Billboardy reklamowe
|
08-29-2017, 08:37
Myślicie, ze taka reklama jak billboardy w dużym formacie to pewna gwarancja dotarcia do szerokiego grona Klientów? Warto zainwestowac w taką reklamę? Jakie zdanie macie w takim temacie?
08-29-2017, 14:41
Nie zawracam na nie uwagi , a jeśli już na nie spojrzę to irytują i rażą w oczy
08-30-2017, 08:01
Przejrzyj porównywarki cenowe i wybierz coś co się najbardziej opłaci.
Nie wiem, czasem zwracam na nie uwagę a czasem zupełnie nie. Myślę że lepiej jednak postawić na jakieś fajne gadżety reklamowe, może takie torby http://www.izisport.pl/produkty.html ? Myślę że praktyczny i wartościowy gadżet sprawdzi się lepiej jako reklama firmy
09-04-2017, 13:19
W sumie fajna sprawa, ale przejrzałbym jeszcze inne możliwości . Tak na wszelki wypadek bo nigdy nie wiadomo co się lepszego trafi.
09-04-2017, 13:41
Myślę że takie bilbordy są za drogie jak na swoje możliwości. Wiesz czy Ci to pomoże? Bo to naprawdę nieopłacalne
09-16-2017, 20:18
Zależy, czy będzie skuteczna w twoim przypadku, a żeby to ocenić musisz zrobić odpowiednią analizę marketingową. Tylko taka reklama tania nie jest, szczególnie w centrum miasta. Są inne rodzaje reklamy wizualnej np. spoty reklamowe Lublin
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|