Liczba postów: 40
Liczba wątków: 18
U mnie będzie bukiet pięknych czerwonych róż. Dziewczyny dobrze reagują na tego typu prezenty
Ja swojej żonie w tym roku postanowiłem sprawić wyjątkowy prezent z okazji walentynek. Zafundowałem naw
wczasy w Kołobrzegu. Do końca nie wiedziała co planuję ale był to strzał w dziesiątkę
Nawiasem mówiąc mogę z czystym sumieniem polecić tą miejscowość na wakacje - zarówno te dłuższe jak i krótsze. Klimat jest bardzo korzystny - powietrze jest pełne jodu i dlatego można się tam porządnie zrelaksować.
W samym mieście jest mnóstwo zabytków i różnych atrakcji. Poza tym jest blisko do innych ciekawych miejscowości nadmorskich: Świnoujścia, Dziwnowa, Międzyzdrojów.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Prezent na walentynki - najlepszy (wiem z doświadczenia) to romantyczna kolacja we dwoje.
Banki forum - koniecznie zajrzyj. Wszyscy są mile widziani nie tylko osoby związane na co dzień z bankowością.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Wszyscy tylko coś wymyślają i kombinują, a jak dla mnie to wystarczy naprawdę niewiele, chyba że kobieta ma jakieś niebotyczne oczekiwania, to wtedy problem jest.