Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Wydaje mi się, że zawsze warto korzystać z odpowiednich szkoleń związanych z branżą, w której się znajdujecie i obracacie. Ja np. nie tak dawno skorzystałam ze szkolenia o zarządzaniu projektami budowlanymi
https://www.jgt.pl/szkolenia-otwarte,pro...zanie.html całą wiedzę przekazałam moim pracownikom.
Jeśli mowa o księgowości to z pewnością zleć ją jakieś firmie.
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
Witam, chcialbym się zapytać w jaki sposob reklamujecie swoje marki? Chodzi mi konkretnie o to jak waszą sprzedaż poprawiło wprowadzenie gadżetów reklamowych? Gdyż ostatnio myślałem trochę na ten temat, ale nie wiem czy to sie w ogole opłaca. Czy ktoś może pomóc? Dziękuję za wszelkie pomysły i sugestie
Liczba postów: 1
Reputacja:
0
witam, czy są tutaj przedsiębiorcy, którzy mają za sobą takie inwestycje jak własna plantacja borówek amerykańskich? Gdyż w spadku odziedziczyłem spory kawałek ziemi, która jest niezagospodarowana i mam w głowie pomysł na biznes. Bardzo prosiłbym również o jakieś rady na początek, gdyż nie ukrywam pomysł pojawił się nie dawno, a ja wielkiego doświadczenia w tym nie mam. Pozdrawiam i miłego dnia życzę
W mojej firmie księgowością zajmuje się zupełnie inne firma.