Liczba postów: 3
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jaki hostingodawca ma w pakiecie najlepszy CMS do zarządzania naszą stroną? Ktoś wie coś więcej?
Liczba postów: 70
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
A po co ci CMS w pakiecie ? Instalacja WP to na większości hostingów zajmuje 5 minut. Podobnie jest z joomla! i innymi hostingami.
Nawet jeżeli nie ma instalacji jednym kliknięciem moim zdaniem nie jest to wielką stratą.
Liczba postów: 11
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja też wolałbym własnoręcznie zainstalować CMS,to tylko chwila.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
To potrzebny Ci jakiś autorski system CMS od firmy zapewniającej serwer www. Nie sądzę, żeby to było konieczne. Masz w internecie sporo darmowych rozwiązań, takich jak Wordpress, Drupal czy Joomla. Na większości serwerów www bez problemu zainstalujesz którykolwiek z tych systemów. Ja miałem do czynienia z pierwszymi dwoma z tych trzech wymienionych. Ewentualnie możesz poszukać hostingu z instalatorem skryptów, dzięki czemu nie będzie potrzeby ręcznej instalacji czy aktualizacji.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
11-27-2015, 09:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-27-2015, 09:34 przez Mania6.)
Jeżeli szukasz CMS i masz budżet to możesz skorzystać z autorskich rozwiązań. Jeżeli w grę wchodzi powszechny wordpress to wystarczy jakikolwiek hosting. Zazwyczaj już każdy ma dostępny instalator aplikacji, więc nie musisz się bawić z wysyłaniem plików. Ja korzystam z hekko.
Liczba postów: 73
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Może spróbuj sprawdzić na dhosting.pl, jest tam opcja darmowego wypróbowania.
Moim zdaniem mają rewelacyjny i bardzo prosty w obsłudze panel administracyjny.