kawały - Wersja do druku +- FORUM reklamowe - FORUM z linkami (https://forumreklamowe.com) +-- Dział: Strefa luźna (https://forumreklamowe.com/Forum-Strefa-lu%C5%BAna) +--- Dział: Humor (https://forumreklamowe.com/Forum-Humor) +--- Wątek: kawały (/Thread-kawa%C5%82y) |
RE: kawały - mikolajdrew - 11-14-2012 Na komisariat Policji przychodzi zgwałcona sprzątaczka. Na przesłuchaniu policjant zadaje pytanie: -Prosze Pani to jak do tego doszło? Niech nam Pani opowie wszystko. Na co sprzątaczka: No więc klęczę, zmywam podłogę, a tu nagle ktoś podchodzi od tyłu i zaczyna gwałcić. Na co oburzony Policjant: -No to dlaczego nie uciekała Pani do przodu!?- Na co sprzątaczka- No Gdzie?! Na mokre?! RE: kawały - ltbspzoo - 12-20-2012 Hahahaha, dobre, dobre RE: kawały - kondzio - 01-07-2013 Kowalski miał w bloku zbirów, co to mu nigdy przejść obok spokojnie nie dawały. W najlepszym razie się nasłuchał mięsa, w najgorszym razie oberwał. Za którymś razem nie wytrzymał i zwrócił się do znajomego. A on na to: - Słuchaj, stary. Masz posturę. Ty się zapisz na karate i zobaczysz, za trzy miesiące żaden ci nie podskoczy. A póki co ich unikaj. Kowalski zrobił jak mu znajomy radził, przez trzy miesiące unikał drabów i chodził na karate. W końcu któregoś dnia stwierdził, że teraz już się z nimi rozprawi, i poszedł na spotkanie z nimi. Nazajutrz znajomy widzi Kowalskiego całego poobijanego. - Stary, co ci się stało? - Znowu te dranie z mojego bloku. - No ale karate... - Tak, ale to na nic. Zaatakowali mnie, zanim zdążyłem założyć kimono. RE: kawały - milena - 01-22-2013 +30°C Polacy śpią bez żadnego nakrycia. Amerykanie zakładają swetry. Mieszkańcy Miami włączają ogrzewanie. +10°C Mieszkancy domow komunalnych w Helsinkach zamykaja okna. Lapończycy (nie mylic z Japonczykami!) sadzą kwiatki w oknach. +5°C Lapończycy opalają się na balkonie, jeżeli słonce jest jeszcze nad horyzontem... +2°C Włoskie samochody nie zapalają. 0°C Woda zamarza. -1°C Oddech staje się widoczny. Czas zaplanować urlop nad morzem śródziemnym. Lapończycy jedzą lody popijajac zimnym piwem. -4°C Kot wchodzi pod kołdrę. -10°C Czas zaplanować urlop w Afryce.. Lapończycy idą popływać. -12°C Zbyt zimno na śnieg. -15°C Amerykańskie auta nie zapalają. -18°C Wlaściciele domów w Helsinkach włączają ogrzewanie. -20°C Oddech staje się słyszalny. -22°C Francuskie auta nie zapalają. Za zimno na jazdę na łyżwach. -23°C Politycy zaczynają współczuć bezdomnym. -24°C Niemieckie auta nie zapalają. -26°C Z oddechu uzyskuje się materiał na budowę iglo... -29°C Kot wchodzi pod pidżamę. -30°C Japońskie auta nie zapalają. Lapończyk klnie, kopie w koło swojej Toyoty i zapala Ładę. -31°C Za zimno na pocalunki - usta przymarzają do siebie. Lapońska druzyna narodowa zaczyna przygotowania do sezonu wiosennego. -35°C Czas zaplanować dwutygodniową kapiel w gorących źródłach. Lapończycy odśnieżają dachy. -39°C Rtęć zamarza. Za zimno by myśleć. Lapończycy zapinają ostatni guzik w koszuli. -40°C Niemiec bierze samochod pod kołdrę. Lapończycy ubierają swetry. -45°C Lapończycy zamykają okienko w wychodku. -50°C Lwy morskie opuszczaja Grenlandie. Lapończycy zamieniają rękawiczki z pięcioma palcami na jednopalcowe. -70°C Niedzwiedzie polarne opuszczają biegun. Na uniwersytecie w Rovaniemi organizuje się bieg długodystansowy. -75°C Św. Mikołaj opuszcza krąg polarny. Lapończycy opuszczają nauszniki z czapek na uszy. -250°C Alkohol zamarza. Lapończycy są wkurzeni. -268°C Hel staje się plynny. -270°C Piekło zamarza. -273,15°C Zero absolutne. Brak ruchu cząstek elementarnych... Lapończycy przyznają: "Tak,jest nieco chłodno, rozłupmy se flaszeczkę na rozgrzanie..." _____________________________ domki nad morzem RE: kawały - epson - 03-16-2013 Pani od polskiego pyta Jasia - Jasiu podaj dwa zaimki. - Kto?! Ja?! - Brawo Jasiu piątka. _____________________________ http://webuyanyvehicle.eu/ RE: kawały - jerryf7 - 04-12-2013 - Hej, ty tam, pod oknem - kiedy był pierwszy rozbiór Polski? Pyta nauczyciel. - Nie wiem. - A w którym roku była bitwa pod Grunwaldem? - Nie pamiętam - To co ty właściwie wiesz? Jak chcesz zdać maturę? - Ale ja tu tylko kaloryfer naprawiam RE: kawały - kijanka - 04-12-2013 -Dlaczego Ania nie ma zębów? -Bo ma wyj*bane RE: kawały - Niebieska - 05-11-2013 Motto na każdą okazję Motto wakacji "Turnus mija, a ja niczyja " "Ani okresu, ani adresu " Motto na każdy dzień "Lubię prace. Praca mnie fascynuje. Potrafię godzinami siedzieć i przyglądać się jej." Motto dnia: Śpiew słowików słychać z dala, Słonko z góry napierd*la, Żaba w wodzie d*pę moczy, K*rwa! Jaki dzień uroczy!! RE: kawały - syndyk - 07-15-2013 Gdzie informatyk myję ręce? w e-kranie. suchaaaaar PP RE: kawały - Edmund - 07-23-2013 Mały Jasiu ma urodziny i wypatruje przez okno gości. Nagle mówi do mamy: - Mamo wujek i ciocia idą! - Nie mówi się wujek i ciocia tylko wujostwo. Wygląda dalej. - Mamo kuzyn i kuzynka idą! - Jasiu nie mówi się kuzyn i kuzynka tylko kuzynostwo. Patrzy dalej i zauważył babcie i dziadka i mówi do mamy: - Mamo dziadostwo idzie. |