Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wilk do mięsa
#1
Lokale gastronomiczne wymagają profesjonalnego sprzętu, który jest w stanie obrobić znaczne ilości składników spożywczych. Do takich urządzeń zalicza się wilk do mięsa, dzięki któremu w łatwy sposób można zmielić duże ilości mięsa. Urządzenie doskonale sprawdzi się w burgerowniach, które same przygotowują mięso do kanapek.
Wilk do mięsa to urządzenie w pełni profesjonalne, dlatego niektóre modele mogą pracować bez przerwy przez 8 godzin - zamontowany wentylator chłodzi silnik.
Postaw na sprawdzone rozwiązania, które poprawią funkcjonowanie Twojego lokalu.
Wilk do mięsa może być stosowany w zastępstwie maszynki do mięsa.
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości