Brak.
Thesilence - Forum dla Młodzieży
|
05-26-2011, 19:27
Asiu powiem ci tak jak forum stało na Przemo to bardzo mi się podobało i lubiłem tam wchodzic, niestety teraz po przeniesieniu przestało mi sie podobac i stwierdzic mogę że nie tylko ja jestem z tego niezadowolony ale życzę powodzenia i pozdrawiam cię serdecznie
![]()
05-26-2011, 19:36
(05-26-2011, 19:27)BziQ napisał(a): Asiu powiem ci tak jak forum stało na Przemo to bardzo mi się podobało i lubiłem tam wchodzic, niestety teraz po przeniesieniu przestało mi sie podobac i stwierdzic mogę że nie tylko ja jestem z tego niezadowolony ale życzę powodzenia i pozdrawiam cię serdecznie Może to kwestia przywyczajenia. Bądź co bądź na przemie stalismy ponad 1,5 roku. Wiem, że to w niektórych osobach wywołało szok. Jednak liczę, że z czasem starzy forumowicze docenią zmianę i zmienią zdanie na lepsze o nowym skrypcie a nowi forumowicze zechcą do nas zajrzeć ![]() Zmienił się styl ale tematy i wciągające dyskusje nadal pozostały ![]()
05-26-2011, 19:57
To samo mogę powiedzieć co BziQ, gdy forum było na przemie wyglądało o niebo lepiej.
06-04-2011, 05:22
jedno z gorszych forów młodzieżowych
06-04-2011, 08:14
(06-04-2011, 05:22)MagicalFire napisał(a): jedno z gorszych forów młodzieżowych Może uzasadnisz? A może jest gorsze 'bo tak' ? Co do TS Forum z dużym potencjałem na przyszłość. Ciągły ruch i duża liczba userów. Zmiana na MyBB też oczywiście na plus, ale..... na litość, zróbcie unikalny styl, inny niż wszystkie. Bo ten (mnie) odpycha Generalnie na PLUS
06-04-2011, 08:36
MagicalFire uzasadnij? dlatego że nie jesteś już tam administratorem dlatego jest "Be" a może twój Scypion jest super mega zajebi***?
nie jestem bo nie chciałem
uzasadnienie : - chamstwo na forum - moderatorzy nie sprawiedliwie oceniaja osoby które nie lubia - jak ktpos jest ulubiencem modka to moze robic co chce pozatym to nie temat o scypionie wiec skoncz // to go załóż, zobaczymy co o nim ludzie napiszą :] //Obcy
06-04-2011, 15:15
(06-04-2011, 08:14)Obcy napisał(a): na litość, zróbcie unikalny styl, inny niż wszystkie. Bo ten (mnie) odpycha Narazie nie jest to możliwe, gdyż wykonanie stylu wiązałoby się z dodatkowymi kosztami a mnie na to nie stać. Jedne co może się zmienić w niedługiej przyszłości to napwno nowe ikonki działów oraz ikonki przy postach ![]() Tak że to napewno się zmieni. Planuję także wgrać dodatkowy styl w kolorze zielonym z naszym starym logiem żeby choć trochę przypominał userom o starym forum na skrypcie przema w stylu szpak ![]() Wiem, że takie prośby pojawały się wśród userów ![]() Bardzo dziękuję za Wasze oceny i sygestie ![]()
06-16-2011, 20:14
Bardzo ciekawe forum, jestem na nim zarejestrowana. Szeroka tematyka, każdy znajdzie coś dla siebie, a obsługę forum oceniam pozytywnie, warto się tam zarejestrować.
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości