Szukam opinii o firmach, które udzialają pożyczek online. Na razie trafiłem na okmoney - chwilówki przez internet - czy ktoś z was korzystał juz może z tego typu formy zaciągania pożyczek? wiem, że każdy kredyt to złe wyjście, no ale czasem potrzebna jest kasa na szybko, zwłaszcza jak się studiuje. Jeśli coś wiecie o tego typu serwisach pożyczkowych to podzielcie się opiniami.
Szybki kredyt - gdzie warto uczciwie?
|
04-13-2013, 08:00
ogólnie to jest tak, że nie warto brać szybkich kredytów
lepiej poczekać z wydatkami aż się uzbiera
06-16-2013, 14:22
Niestety czasami tak jest że nie można czekać aż się uzbiera i gotówka potrzebna jest na już - na pełne zrozumienie , szybką wycenę można liczyć w takim miejscu jak Lombard Warszawa udzielają błyskawicznych pożyczek pod zastaw na dobrych warunkach. Wycenę można zrobić przez telefon, a co najważniejsze każdego klienta traktują indywidualnie biorąc pod uwagę konkretne potrzeby.Lombard jest czynny przez siedem dni w tygodniu, a mieści się w Warszawie na ul. Złotej.
09-04-2013, 07:16
Od tysięcy lat jest jeden sprawdzony sposób na dodatkowe środki finansowe. Jest to mianowicie praca a mówiąc dokładniej jeszcze więcej pracy.
Ta prosta prawda w praktyce oznacza, że najlepszym rozwiązaniem jest rozpoczęcie dodatkowej pracy. W ten sposób możemy zyskać nie tylko dodatkowe pieniądze ale również nowe doświadczenie. Dzieci zostawić w teściów, rodziców, przyjaciół, zacisnąć zęby i do pracy. W przypadku faktycznej nagłej potrzeby dobrze jest poświęcić parę chwil aby potem chwilówka nie była spłacana przez długie miesiące z wysokimi odsetkami, które swoją drogą są dobrze i z godnie z prawem ukrywane przed klientem. Polecam takie strony jak
06-11-2014, 18:13
Co do chwilówek, to jak dowiedziałem się na forum specjalistycznym - http://www.comperia.pl/forum/kredyty/86-...banku.html nie jest to najlepsza opcja. Myślę, że jednak lepszym sposobem będzie pożyczka w banku.
06-12-2014, 09:42
Też uważam, że pożyczki w bankach są lepsze ze względu na bezpieczeństwo oraz metodę zwracania długu. Korzystając z chwilówek, nigdy nie możesz być pewien czego oczekiwać od firmy, która go oferuje.
06-18-2014, 09:12
Nigdy nie wzięłabym szybkiego kredytu z niesprawdzonego źródła. Wolę już iść z tym do banku, w którym mam pewność, że nikt mnie nie oszuka.
06-25-2014, 14:54
Te szybkie kredyty zazwyczaj mają bardzo wysokie oprocentowanie. To potworne, że tak naciągają ludzi, którzy przecież decydują się na nie dlatego, że np. w zwykłych, dużych bankach im odmówiono. Mój wujek, który jest rolnikiem i za bardzo mu się nie powodzi był zmuszony wziąć taką szybką pożyczkę, bo zepsuł mu się jego ciągnik zetor 3011,a naprawa swoje kosztowała. Wstydził się poprosić rodzinę o pomoc i wziął chwilówkę. Spłaca ją do dzisiaj, a wziął prawie rok temu.
07-16-2014, 09:36
Ja też założyłam ostatnio lokatę. Zysk nie jest jakiś szczególnie duży, ale to przynajmniej oszczędzanie bez żadnego ryzyka.
09-15-2014, 10:00
Dzisiaj lokaty w ogóle są słabo oprocentowane, ale wiadomo, że lepszy rydz niż nic
W każdym razie jeśli chodzi o wybór kredytu, pożyczki czy lokaty, to ja bym jeszcze polecał zerkania na fora dyskusyjne poświęcone całkowicie ofercie banków,np to: http://www.forum-bankowe.pl/ , gdzie można poczytać sobie porównania ofert i zapoznać się z opiniami osób, które z danych kont, czy kredytów już korzystały. To bardzo przydatna pomoc no i darmowa |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości