Ktoś się orientuje, jakie wymagania trzeba spełnić żeby móc pracować przy produkcji żywności?
Myślę czy by nie wyjechać na parę miesięcy (albo i lat) żeby trochę dorobić. Nie mam specjalnych kwalifikacji, ale żadnej prac się nie boję. Dostałem właśnie propozycję z agencji i zastanawiam się, czy to będzie dobre rozwiązanie. Zastanawia mnie tylko, że jeszcze nikt nie poprosił mnie o zrobienie książeczki sanitarnej. Dlaczego? Czyżby specjalistyczna odzież robocza typu https://www.berendsen.pl/nasze-rozwiazan...z-robocza/ była tak dobra i szczelna, że "stan zdrowia" pracownika przy taśmie nie ma żadnego znaczenia dla jakości żywności???
Myślę czy by nie wyjechać na parę miesięcy (albo i lat) żeby trochę dorobić. Nie mam specjalnych kwalifikacji, ale żadnej prac się nie boję. Dostałem właśnie propozycję z agencji i zastanawiam się, czy to będzie dobre rozwiązanie. Zastanawia mnie tylko, że jeszcze nikt nie poprosił mnie o zrobienie książeczki sanitarnej. Dlaczego? Czyżby specjalistyczna odzież robocza typu https://www.berendsen.pl/nasze-rozwiazan...z-robocza/ była tak dobra i szczelna, że "stan zdrowia" pracownika przy taśmie nie ma żadnego znaczenia dla jakości żywności???