12-28-2020, 15:25
Moim zdaniem najlepsza kawa to taka, która jest świeżo mielona i nie jest przepalona. Ja lubię kawy o krótkim czasie palenia.
Kawa jaka najlepsza
|
12-28-2020, 15:25
Moim zdaniem najlepsza kawa to taka, która jest świeżo mielona i nie jest przepalona. Ja lubię kawy o krótkim czasie palenia.
12-30-2020, 19:44
Ja uwielbiam latte macchiato. Chyba najlepsze takie z syropem piłam w restauracji Pańska 85
01-11-2021, 00:23
Moja ulubiona to mocna, czarna kawa bez mleka i cukru. Nie mogę pić kawy z mlekiem, ponieważ mam uczulenie na laktozę a mleko bez laktozy kompletnie mi nie smakuje
01-14-2021, 22:48
Ja również piję tylko czarną kawę bez cukru i śmietanki, ponieważ taka smakuje mi najbardziej. Ale staram się pić ją jak najrzadziej, ponieważ kawa zatrzymuje wodę w organizmie. Zdecydowanie zdrowsza jest herbata
05-14-2024, 07:38
Regularne picie kawy oraz posiadanie ekspresu do kawy w domu lub w pracy to część codzienności dla wielu z nas. Dlatego ważne jest, abyśmy mieli zaufany serwis ekspresów do kawy, na który możemy liczyć w razie awarii lub potrzeby konserwacji. Dbając o nasz sprzęt, możemy zapewnić mu długą żywotność. Obecnie jest wiele serwisów na rynku, a przykładową ofertę możecie znaleźć tutaj https://doktorekspres.pl/naprawa-ekspres...-warszawa/
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|