Liczba postów: 486
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jak dla mnie takie obuwie jest bardzo niekobieco. Dlatego ja też w czymś takim raczej nie chodzę.
Liczba postów: 288
Ja mam takie buty trekkingowe. Są bardzo wytrzymałe i mają w sobie kolor różowy, więc jakiś element kobiecy jest
Liczba postów: 486
Reputacja:
0
Nie zawsze buty markowe będą tak wytrzymałe. Wysoka cena nie zawsze idzie też w parze z wysoką jakością.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Racja. Zawsze też można trafić na wadliwą partię. Poza tym dużo też zależy od nas samych, jeżeli nie zadbamy odpowiednio o obuwie, to prędzej czy później zniszczeje.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
reebok walk zamszowe, bardzo wygodne buty. Zawsze kupuję reeboki bo mnie nigdy nie zawiodły są bardzo wygodne i wytrzymałe.
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Oczywiście glany (byle jakieś markowe, ja mam teraz HD - genialny krój, mają ponad dwa lata, a skóra dalej niespękana) i wojskowe desanty. A jeśli takiego obuwia nie lubisz to w sklepie dla leśników i myśliwych znajdziesz "normalne" buty a bardzo wytrzymałe.
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
u każdego sprawa z wytrzymałością obuwia wygląda inaczej, ponieważ wiele czynników użytkowania obuwia się może różnic, zaczynając od masy użytkownika, kończąc do podłoża po jakim chodzi