Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
09-19-2012, 12:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-19-2012, 12:48 przez Eizzy.)
(12-28-2011, 16:00)Jaro070 napisał(a): Ok, dzięki za pomoc. Mam jeszcze jedno małe pytanie: Jak umieszczanie linku pozycjonującego w Sygnaturce wpływa na pozycję w wyszukiwarkach?
Z tego co się orientuję lepiej wypada link w treści postu, a już najlepiej kiedy podlinkujemy konkretne słowo, czy zestaw słów. Po za ty, czytałam ostatnio książkę pt.
Przechytrzyć Google. Odkryj skuteczną strategię SEO i zdobądź szczyty wyszukiwarek. Autor porusza w niej bardzo ważny temat jakim jest Page Rang i Trust Rang. Według niego w pozycjonowaniu Page Rang ma coraz mniejsze znaczenie, to na co specjaliści
SEO powinni teraz zwracać uwagę, to jakość linków, ponieważ algorytm google sprawnie daje sobie radę z niewartościowymi linkami.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Samemu też można tylko żeby robić to z głową. Osoba, która chce wypromować stronę na początek powinna się zapoznać z podstawowymi informacjami dotyczącymi pozycjonowania. Przede wszystkim na początku należy przeprowadzić optymalizację strony pod pozycjonowanie, a później rozpocząć promocję. Tutaj oczywiście należy różnicować źródła linków i ich anchory. Stronę należy powoli promować w katalogach, preclach, na forach i w serwisach społecznościowych, a także jeśli jest to możliwe na stronach znajomych. Myślę że na początek to wystarczy.
Diagnostyka okulistyczna -
badanie OCT i USG gałek ocznych