Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Franczyza gastronomiczna - Holly Powder
#1
Wink 
Czy myśleliście kiedykolwiek o rozpoczęciu własnego biznesu w branży gastronomicznej? Być może już taki prowadzicie, ale szukacie czegoś, co mogłoby uatrakcyjnić Waszą ofertę?
Jeśli tak , to serdecznie polecamy zainteresowanym nawiązanie kontaktu z cenionym producentem marynaty i panierki do kurczaka – Holly Powder. Widząc sukces, jaki zaczęła odnosić firma, jej przedstawiciele postanowili podzielić się sprawdzonymi rozwiązaniami zarówno z wkraczającymi na rynek gastronomiczny, jak i z osobami prowadzącymi już swoją restaurację.

Współpracę można nawiązać, mając kapitał ok. 45 tys. zł, przy czym marka oferuje:
Idea - pracę pod swoim szyldem lub szyldem sieci
Idea - pomoc z wyposażeniem i wystrojem lokalu / jeśli uważasz, że Twój lokal nie wymaga remontu, to nie jesteś zobligowany do utożsamiania się z wizerunkiem marki
Idea - Know How – strategia działania i pomysł na prowadzenie własnej restauracji
Idea materiały przeznaczone do promowania: plakaty, menu, ulotki itp.
Idea - przedstawiciele sieci Holly Powder na bieżąco utrzymują kontakt ze swoimi kontrahentami i dbają o partnerskie relacje biznesowe
Idea - dla przedsiębiorców organizowane są szkolenia, które ułatwiają zdobycie potrzebnych kwalifikacji

Osoby zainteresowane więcej informacji dotyczących współpracy znajdą na stronie:
http://www.hollypowder.pl/franczyza/  Cool
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości