Liczba postów: 59
Liczba wątków: 38
Reputacja:
2
Ja miałam podobny problem. Dlatego zgłosiłam się do Instytutu podologii w Rzeszowie. To jedna z najlepszych placówek które specjalizują się w tego typu problemach. Jestem im wdzięczna za pomoc bo teraz mogę normalnie chodzić.
Liczba postów: 54
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
W przypadku wystąpienia deformacji ważne jest, aby zastosować indywidualnie dopasowane środki, takie jak: wkładki czy ortozy. Według mnie najlepszym miejscem jeśli macie takiego rodzaju problemy jest Instytut Podologii w Rzeszowie.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja od dawna szukałam obuwia, które nie będzie mnie uciskało, będzie miękkie i nie takie wąskie jak to te wszystkie obecne buty. Znalazłam sklep Manufaktura Obuwia, który właśnie to wszystko oferuje w każdej ich parze butów. To niesamowite jak bardzo wygodne są ich buty!
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Dzięki za polecenie ciekawych ofert
Liczba postów: 47
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
fajne modele szpilek ostatnio widziałam w Manufaktura Obuwia, co lepsza wszystkie buty są szyte u nich ręcznie ze skóry. więc kupujesz buty raz a porządnie.
Liczba postów: 94
Liczba wątków: 2
Fajne porady na temat wyboru obuwia znajdziecie tutaj:
https://www.stalowka.net/wiadomosci.php?dx=27344 . Sandały są idealne na letnie dni. Możesz wybrać modele z paskami na kostkę lub w stylu gladiatora dla bardziej zdecydowanego wyglądu. Sandały na płaskiej podeszwie lub na niewielkim obcasie są wygodne i doskonale pasują do wielu letnich stylizacji.