Liczba postów: 41
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Witam serdecznie. Mam firmę od blisko 3 lat. Zatrudniam ok 30 osób w sumie. W ostatnim czasie firma nie prosperuje najlepiej, pracownicy mniej się starają, tracimy klientow. Zastanawiam sie nad jakąś możliwoscią odpowiedniej motywacji pracowników. Karnety sportowe, pakiety zdrowotne, lepsze ubezpieczenie. Co powinnismy wybrac by bylo dobrze?
Liczba postów: 55
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Pakiety medyczne (u nas z medicover) i dobre ubezpieczenie to u nas podstawa. Nie traktujemy ich jako motywatorów tylko jako dbanie o zdrowie pracownika. Na motywator nadaja sie wlasnie karmety sportowe, bony do sklepów czy wejsciowki do kina czy teatru
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Nie tak dawno szukałam idealnego ubezpieczenia dla mnie i mojego męża. Na Twoim miejscu zaglądałabym do wielu ciekawych artykułów w internecie. Dzięki temu na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Liczba postów: 799
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
Może warto byłoby zorientować się w pierwszej kolejności co jest przyczyną takiego stanu rzeczy, a nie szukanie rozwiązań na ślepo?
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
8 na 10 Polaków odczuwa dolegliwości związane z kręgosłupem i coraz częściej są to młodzi ludzie, w sile wieku. Część problemów z kręgosłupem ma związek z siedzącym trybem życia i wielogodzinną pracą za biurkiem. Nieco inaczej jest z rwą kulszową.