Liczba postów: 799
Liczba wątków: 1
Reputacja:
2
A nie lepiej po prostu chodzić regularnie na badania kontrolne do dentysty?
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Wiesz co wydaje mi się, że najpierw powinnaś udać się do sprawdzonego i polecanego stomatologa.
Liczba postów: 18
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
co do wybielania to tak, da sie samodzielnie, ja korzystałem z nakladek wybielajacych iWhite, swietny produkt w bardzo przystepnej cenie, no i co najwazniejsze działa i daje efekty
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Czy mieliście problemy z zębami mądrości?
Liczba postów: 5
Liczba wątków: 1
Wagga, tak! W sumie można powiedzieć, że mam je do tej pory. Rosną mi już chyba trzeci rok i końca nie widać. Mam wrażenie, że proces wzrostu zaczyna się zawsze przed miesiączką i kończy wraz z nią. Generalnie dramat! Nie dość, że PMS, ból brzucha to jeszcze ząb. Pięć dni w miesiącu wyjęte z życia. Dziąsła mam wtedy opuchnięte i obolałe, zdarza się również szczękościsk i wtedy jest przymusowa dieta. Dodatkowo mam problem z myciem zębów w tym czasie, więc kupiłam sobie płyn listerin
https://www.listerine.pl/zdrowe-dziasla-...ne-pytania i tylko on mnie ratuje. Jeśli chodzi o ból, to niestety tabletki nie pomagają. A jak jest u Ciebie?
Liczba postów: 4
Reputacja:
0
Również jestem bardzo ciekawa. Może ktoś z Was poleca jakieś konkretne badania?
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Myślę, że na samym początku po prostu udajesz się do dentysty, na resztę nakieruje Cię on sam.