Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Wszystko zależy od tego co chcesz kupić. Na pewno warto zacząć od Allegro i przynajmniej sprawdzić tam ceny.
Liczba postów: 8
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeśli chodzi o sklepy internetowe to ceny można łatwo sprawdzać w porównywarkach, będziesz mniej więcej wiedział co ile kosztuje
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 23
Reputacja:
0
01-28-2013, 12:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-28-2013, 20:56 przez Niebieska.)
Jak mam wydać więcej kasy - np na jakiś markowy zegarek męski (przykład), pralkę ito to wolę zdecydowanie sklepy internetowe - i to te lepsze,
a jak jakas pierdoła do 50 zł, to wtedy allegro - bo mniejsze ryzyko, że sie natnę na kanciarza.
Takie w każdym razie moje osobiste zdanie
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
a myslicie ze kazdy sklep internetowy (np ubrania) powinien tez sprzedawac na allrgro? zbieram opinie ludzi, bo w suime padla propozycja ze strony firmy, ktora robi moj sklep, zeby zrobic taka integracje,. wczesniej o tym w ogole nie myslalam, a teraz zaczynam sie zastanawiac,czy to nie jest dobry pomysl. na poczatku nie bedzie latwo zebrac zamowienia od ludzi...
Liczba postów: 12
Reputacja:
0
Ja stawiam na allegro i czasem na tablica.pl
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
Niby w sklepach internetowych jest taniej, ale jak doda się koszty przesyłki i ryzyko to suma sumarum wcale nie jest tak tanio.
Z tym dochodzeniem ubezpieczenia to że nie jest tak łatwo. Ktoś w ogóle próbował jak to działa w praktyce???
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
Zalezy co kupuje, jeśli w sklepie www jest promocja, czy przesyłka darmowa, to wolę sklep, niż allegro.