12-17-2024, 11:20
Szukasz konferansjera, który podniesie rangę Twojego wydarzenia i sprawi, że na długo zapadnie ono w pamięci uczestników?
Jestem Maciej Frankowski, doświadczony lektor i konferansjer z ponad 25-letnim doświadczeniem w pracy na scenie i przed mikrofonem. Specjalizuję się w prowadzeniu:
✅ Gali i eventów firmowych – profesjonalizm, energia i klasa.
✅ Wydarzeń promocyjnych – podkreślam charakter marki i angażuję odbiorców.
✅ Transmisji online i webinariów – skutecznie utrzymuję uwagę widzów przed ekranami.
Dzięki umiejętnościom komunikacyjnym, elastyczności i indywidualnemu podejściu sprawiam, że każde wydarzenie jest unikalne i przebiega zgodnie z oczekiwaniami organizatorów.
Co mnie wyróżnia?
🎯 Umiejętność dopasowania stylu prowadzenia do charakteru wydarzenia.
🎯 Ciepły głos, pewność siebie na scenie i szybka reakcja na nieoczekiwane sytuacje.
🎯 Zadowoleni klienci i uczestnicy, którzy wracają z pozytywnymi opiniami.
👉 Skontaktuj się ze mną już teraz i zadbaj o sukces swojego wydarzenia!
🌐 Więcej informacji i portfolio: https://frankowskistudio.pl
Jestem Maciej Frankowski, doświadczony lektor i konferansjer z ponad 25-letnim doświadczeniem w pracy na scenie i przed mikrofonem. Specjalizuję się w prowadzeniu:
✅ Gali i eventów firmowych – profesjonalizm, energia i klasa.
✅ Wydarzeń promocyjnych – podkreślam charakter marki i angażuję odbiorców.
✅ Transmisji online i webinariów – skutecznie utrzymuję uwagę widzów przed ekranami.
Dzięki umiejętnościom komunikacyjnym, elastyczności i indywidualnemu podejściu sprawiam, że każde wydarzenie jest unikalne i przebiega zgodnie z oczekiwaniami organizatorów.
Co mnie wyróżnia?
🎯 Umiejętność dopasowania stylu prowadzenia do charakteru wydarzenia.
🎯 Ciepły głos, pewność siebie na scenie i szybka reakcja na nieoczekiwane sytuacje.
🎯 Zadowoleni klienci i uczestnicy, którzy wracają z pozytywnymi opiniami.
👉 Skontaktuj się ze mną już teraz i zadbaj o sukces swojego wydarzenia!
🌐 Więcej informacji i portfolio: https://frankowskistudio.pl