Franczyza gastronomiczna - Holly Powder - Wersja do druku +- FORUM reklamowe - FORUM z linkami (https://forumreklamowe.com) +-- Dział: Strefa reklamowa (https://forumreklamowe.com/Forum-Strefa-reklamowa) +--- Dział: Pozostałe (https://forumreklamowe.com/Forum-Pozosta%C5%82e) +--- Wątek: Franczyza gastronomiczna - Holly Powder (/Thread-Franczyza-gastronomiczna-Holly-Powder) |
Franczyza gastronomiczna - Holly Powder - grigoruta - 12-16-2016 Czy myśleliście kiedykolwiek o rozpoczęciu własnego biznesu w branży gastronomicznej? Być może już taki prowadzicie, ale szukacie czegoś, co mogłoby uatrakcyjnić Waszą ofertę? Jeśli tak , to serdecznie polecamy zainteresowanym nawiązanie kontaktu z cenionym producentem marynaty i panierki do kurczaka – Holly Powder. Widząc sukces, jaki zaczęła odnosić firma, jej przedstawiciele postanowili podzielić się sprawdzonymi rozwiązaniami zarówno z wkraczającymi na rynek gastronomiczny, jak i z osobami prowadzącymi już swoją restaurację. Współpracę można nawiązać, mając kapitał ok. 45 tys. zł, przy czym marka oferuje: - pracę pod swoim szyldem lub szyldem sieci - pomoc z wyposażeniem i wystrojem lokalu / jeśli uważasz, że Twój lokal nie wymaga remontu, to nie jesteś zobligowany do utożsamiania się z wizerunkiem marki - Know How – strategia działania i pomysł na prowadzenie własnej restauracji materiały przeznaczone do promowania: plakaty, menu, ulotki itp. - przedstawiciele sieci Holly Powder na bieżąco utrzymują kontakt ze swoimi kontrahentami i dbają o partnerskie relacje biznesowe - dla przedsiębiorców organizowane są szkolenia, które ułatwiają zdobycie potrzebnych kwalifikacji Osoby zainteresowane więcej informacji dotyczących współpracy znajdą na stronie: http://www.hollypowder.pl/franczyza/ |